HÖSTTERMINEN 2021


Läs "Rullinformation" innan du anmäler dig!

ANMÄLAN TILL HÖSTENS GRUPPER


Här fyller du i din anmälan till hösten. Om du vill anmäla till flera grupper- fyll i en anmälan per grupp och börja med den gruppen du helst vill ha plats i.
Senast 7 dagar innan träningsstart kommer en bekräftelse med mer info om den gruppen du fått plats i!

Vi gör vårt bästa för att alla ska få en plats att rulla, vissa grupper blir dock fulla snabbt så vänta inte för länge med din anmälan!

 
 
 
 
 
 
 
Ja tack!
 
Ja
 
 
 

VANLIGA FRÅGOR


Vad kostar det att rulla med SlaughterSisters?

Vår träningsavgift är 350 kr/ person och termin. För att rulla med oss måste man också vara medlem i vår moderförening Ung Kraft- det kostar 100 kr per år. 


Behöver man ha egen utrustning?

Du behöver ha en egen hjälm, vi lånar inte ut hjälmar. Däremot har vi rullskridskor och alla skydd för fritt lån under träningarna! 


Jag har en timme över i veckan- kan jag bli tränare även om jag är vuxen och inte kan rulla?

Vi har alla börjat så. Flera föräldrar till rullare passar på att stötta gänget genom att gå in som tränare i gruppen deras barn rullar i, så blir träningen en aktivitet tillsammans. Vi har tränare som är helt offskates och tränare som med tiden lär sig att fejka sin awesomness på hjul. Du är välkommen och vi behöver dig. 


Äter ni verkligen kakor varje träning?

Japp. Vi tror på att lära känna varandra i gruppen och att stärka varandra genom att prata om viktiga grejer på en kakstund. Så kakor är obligatoriskt :)


Mitt barn är något år yngre än er rekommenderade ålder, får vi anmäla ändå?

Vi sätter riktning på ungefär vilken ålder som rullar tillsammans, det handlar främst om att olika åldrar har olika mycket tålamod och koncentration och att många vill lära känna nya kompisar i ungefär samma ålder. Tränarna sätter planeringen utifrån åldersgrupperna förmågor och utvecklingsfaser.
Om du känner att ditt barn hanterar aktiviteten så har vi ingen anledning att bråka om det :) Egentligen vill vi ha stora grupper med rullare i alla åldrar tillsammans, så att alla lär av varandra!


Jag anmälde samma dag som informationen kom upp men vi fick ändå ingen plats?

Vi vet, och vi är ledsna för det. Vi vill verkligen att alla som vill rulla ska få möjlighet till det. Ibland så fylls platserna snabbt och hur gärna vi än vill ha tusentals grupper så finns det en begränsning i lokaltillgång och tränare.
Om du är intresserad av att bli tränare så vill vi gärna bli fler- hör av dig!